• Strona główna
  • Aktualności
    • Rejestr Zakładów Leczniczych Zwierząt na terenie miasta Suwałki i powiatu suwalskiego
    • Koronawirus
    • Ukraina
  • Struktura organizacyjna
  • Praca
    • Wyznaczenia
  • Zamówienia publiczne
  • Dokumenty
  • Wnioski
  • Choroby
    • ASF - Afrykański pomóru świń
    • BSE - Gąbczasta encefalopatia bydła
    • BTV - Choroba niebieskiego języka
    • CSF - Klasyczy pomór świń
    • FMD - Pryszczyca
    • HPAI - Wysoce zjadliwa grypy ptaków
    • IBR/IPV oraz BVD-MD
    • ND - Rzekomy pomór drobiu
    • Salmonella
    • WNV - Gorączka Zachodniego Nilu
    • Wścieklizna
    • Zgnilec amerykański oraz europejski
  • Bezpieczeństwo żywności
    • Ubój zwierząt na użytek własny
      • Szkolenia
      • Wykaz lekarzy wyznaczonych do badania zwierząt rzeźnych i mięsa
      • Akty prawne i wytyczne
      • Dokumenty
    • Ubój zwierząt z konieczności
      • Wytyczne
      • Wykaz rzeźni przyjmujących zwierzęta po uboju zwierząt z konieczności
      • Dokumenty
  • Ochrona zdrowia zwierząt
    • Postępowanie przy przeprowadzaniu uboju, uśmiercania i ograniczeniu populacji zwierząt
  • Pasze i utylizacja
  • Dostępność
  • RODO
  • Zgłoś nieprawidłowość
  • Sygnaliści
  • Kontakt
  • Biuletyn Informacji Publicznej Powiatowego Inspektoratu Weterynarii w SuwałkachBiuletyn Informacji Publicznej Powiatowego Inspektoratu Weterynarii w Suwałkach
  1. Jesteś tutaj:  
  2. Strona główna
  3. Bezpieczeństwo żywności
Spis artykułów
Tytuł Data publikacji
Sprawowanie nadzoru nad bezpieczeństwem produktów pochodzenia zwierzęcego 04 czerwiec 2014

Podkategorie

Ubój zwierząt na użytek własny

Szkolenia

Wykaz lekarzy wyznaczonych do badania zwierząt rzeźnych i mięsa

Akty prawne i wytyczne

Dokumenty

Ubój zwierząt z konieczności

Wytyczne

Dokumenty