Strona główna
Aktualności
Rejestr Zakładów Leczniczych Zwierząt na terenie miasta Suwałki i powiatu suwalskiego
Koronawirus
Ukraina
Struktura organizacyjna
Praca
Wyznaczenia
Zamówienia publiczne
Dokumenty
Wnioski
Bezpieczeństwo żywności
Ubój zwierząt na użytek własny
Szkolenia
Wykaz lekarzy wyznaczonych do badania zwierząt rzeźnych i mięsa
Akty prawne i wytyczne
Dokumenty
Ubój zwierząt z konieczności
Wytyczne
Wykaz rzeźni przyjmujących zwierzęta po uboju zwierząt z konieczności
Dokumenty
Ochrona zdrowia zwierząt
Postępowanie przy przeprowadzaniu uboju, uśmiercania i ograniczeniu populacji zwierząt
Informacje dotyczące wysoce zjadliwej grypy ptaków (Highly Pathogenic Avian Influenza – HPAI) oraz rzekomego pomoru drobiu (ND)
Akty prawne
Dokumenty
Ogólne
Informacje dotyczące afrykańskiego pomoru świń (ASF) oraz klasycznego pomoru świń
Akty prawne
Bioasekuracja - Plany bezpieczeństwa biologicznego
Dokumenty
Ogólne
Pasze i utylizacja
Dostępność
RODO
Zgłoś nieprawidłowość
Sygnaliści
Kontakt
Biuletyn Informacji Publicznej Powiatowego Inspektoratu Weterynarii w Suwałkach
Jesteś tutaj:
Strona główna
Bezpieczeństwo żywności
Pokaż #
5
10
15
20
25
30
50
100
Wszystkie
Spis artykułów
Tytuł
Data publikacji
Sprawowanie nadzoru nad bezpieczeństwem produktów pochodzenia zwierzęcego
04 czerwiec 2014
Podkategorie
Ubój zwierząt na użytek własny
Szkolenia
Wykaz lekarzy wyznaczonych do badania zwierząt rzeźnych i mięsa
Akty prawne i wytyczne
Dokumenty
Ubój zwierząt z konieczności
Wytyczne
Dokumenty